Hoe iPhone 12/11 / XR-toegangscode te ontgrendelen met iTunes of iCloud (2024)

Weet u de iPhone XR-toegangscode niet meer? Heb je alle combinaties geprobeerd om de iPhone XR-toegangscode te ontgrendelen, maar was dit geen succes? Wat te doenOntgrendel de iPhone XR-toegangscode? en op dezelfde manier iPhone XS Max, iPhone XS. Dat zijn zoveel vragen die in je hoofd opkomen. Gelukkig is er een uitweg en binnen enkele minuten kun je je iPhone gebruiken, dus raak niet in paniek. Maar het nadeel is dat je alle waardevolle gegevens die op je iPhone zijn opgeslagen, moet opgeven om de iPhone XR-toegangscode te ontgrendelen.

De procedure is vergelijkbaar met eerdere iPhone-methoden, er is een kleine verandering in een of twee stappen. Zorg om te kijken naar debeste methoden om iPhone XR-toegangscode / iPhone XS / XS Max te ontgrendelen. Nog één ding: vertel ons alstublieft in de reacties welke methode voor u werkte om de iPhone te ontgrendelen.

Dit is de enige manier om dat te doengebruik iPhone nadat u de toegangscode op de iPhone bent vergeten.

Alternatieve manieren om de iPhone XR-toegangscode te wijzigen of te ontgrendelen zonder iTunes of iCloud te gebruiken

Methode 1: Ontgrendel de iPhone met Finder/iTunes op Mac/pc

Als u eerder problemen met de iPhone heeft ondervonden, bent u waarschijnlijk op de hoogte van deze methode. Deze procedure gaat helemaal over het herstellen of updaten van de iPhone als u dit niet vanaf de iPhone kunt doen. Dus hier wil je de iPhone XR-toegangscode ontgrendelen. De optie Herstellen helpt je hier vanaf te komen. Helaas verlies je in ruil daarvoor al je gegevens die op de iPhone zijn opgeslagen.

Opmerking: dit proces wist alle inhoud en instellingen van uw iOS-apparaat. Maar u kunt de oude back-up herstellen vanaf uw pc of iCloud. Zodra het herstelproces is voltooid.

Finder is vervangen door iTunes op Mac en pc: macOS Catalina of hoger mac heeft geen iTunes, gebruik Finder voor herstel Het iOS/iPadOS-apparaat als het wachtwoord is vergeten en uw apparaat is uitgeschakeld. Windows-pc-gebruikers kunnen echter iTunes gebruiken. Houd uw iTunes bijgewerkt en Finder-gebruikers moeten macOS updaten naar de nieuwste versie.

  • #1:Download deiTunesop uw pc. Als je dit al hebt gedaan, zorg er dan voor dat iTunes is bijgewerkt.
  • #2:Sluit iPhone XR aan op de pc (iTunes) of op Mac (Finder).
  • #3:Launch“iTunes/Finder”.
  • #4:Nadat u de iPhone XR hebt aangesloten, wordt deze geforceerd opnieuw opgestart.
    • Druk snel op de knop en laat deze losKnop Volume omhoog.
    • Druk snel op de knop en laat deze losKnop Volume omlaag.
    • Houd nu alleen de zijknop ingedrukttotdat je Herstelscherm op de iPhone vindt. Houd er rekening mee dat u de zijknop niet loslaat totdat het iTunes-logo en de Lightning-kabel op het scherm verschijnen.
  • #5:Een pop-up zal u vragen dit te doen"Herstellen"of“iPhone bijwerken”. Als de pop-up niet verschijnt in iTunes/Finder, herhaal dan stap 4.
  • #6:Selecteer"Herstellen".
  • #7:Wacht een tijdje tot iTunes Restore en download de software voor uw apparaat. Dit herstelproces wist alle inhoud en instellingen van de iPhone. Tijdens het herstelproces wordt uw iPhone meerdere keren opnieuw opgestart. Stop dus niet en koppel de iPhone niet los van de Lightning-kabel. Totdat je het toegangscodescherm op de iPhone ziet.

Methode 2: Ontgrendel de iPhone met iCloud

Als alternatief, als je de iPhone XR-toegangscode niet kunt ontgrendelen met de bovenstaande truc, gebruik dan iCloud om de iPhone XR-toegangscode opnieuw in te stellen. Deze truc kun je alleen gebruiken als je de Find my iPhone-functie hebt ingeschakeld. Over het algemeen is Zoek mijn iPhone handig als uw iPhone verloren of gestolen is en u niet wilt dat iemand toegang heeft tot uw gegevens of deze kan lezen. Op dat moment kunt u met Zoek mijn iPhone alle gegevens van de iPhone op afstand wissen via het iCloud-account.

  • Stap 1:Helaas is de iPhone vergrendeld, hiervoor heeft u uw computer nodigWachtwoord opnieuw instellen.
  • Stap 2: Aanzettende pc.
  • Stap 3:Ga naariCloud.com.
  • Stap 4:Voer nu de Apple ID en het wachtwoord in op de iCloud-webpagina.
  • Stap #5:Nadat u bent binnengekomeniCloud-account, zoek en klik"Vind mijn telefoon".
  • Stap #6:Vervolgens krijgt u meerdere iOS-apparaten te zien, selecteer degene die u wilt wissen.
  • Stap #7:Klik“iPhone wissen”.

De bovenstaande twee methoden zijn nuttig voorOntgrendel de iPhone XR-toegangscode zonder iTunesofOntgrendel iPhone XR-toegangscode zonder iCloud. Werkt ook voor iPhone X of hoger, alle iPhone-modellen.

Hoe iPhone 12/11 / XR-toegangscode te ontgrendelen met iTunes of iCloud (2)

Karlijn Hout

Karly Wood is een journalist uit Ohio die gespecialiseerd is in het verslaan van Apple- en technologietrends. Met een gevarieerde ervaring in het rapporteren over openbare veiligheid, overheid en onderwijs, overbruggen haar inzichten meerdere disciplines, waardoor lezers een goed afgerond perspectief krijgen op de technologische vooruitgang van vandaag. Als u contact met mij wilt opnemen, kunt u mij bereiken op[e-mailadres beveiligd]of via (Facebook)

Hoe iPhone 12/11 / XR-toegangscode te ontgrendelen met iTunes of iCloud (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Carey Rath

Last Updated:

Views: 5766

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Carey Rath

Birthday: 1997-03-06

Address: 14955 Ledner Trail, East Rodrickfort, NE 85127-8369

Phone: +18682428114917

Job: National Technology Representative

Hobby: Sand art, Drama, Web surfing, Cycling, Brazilian jiu-jitsu, Leather crafting, Creative writing

Introduction: My name is Pres. Carey Rath, I am a faithful, funny, vast, joyous, lively, brave, glamorous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.